Leading Women

A daughters call to lead

A daughter’s call to lead is een uitnodiging en een initiatie tegelijk. Een volgende stap op jouw ontwikkelingspad.

Welke potentie kun jij aanboren in je persoonlijk leiderschap en professionele leven?

Leading Women is een leergang van drie modules voor vrouwen die werken op een plek in hun organisatie of bedrijf waar ze veel verantwoordelijkheid dragen.

De leergang bouwt voort op het fundament van de Kracht van de Cirkel, al meer dan 30 jaar begeleid door Ria Verlinden (Antwerpen, BE). Zij heeft in al deze jaren de kracht van de vrouw in al haar facetten in het licht gezet. In België en ver daarbuiten. In 2022 mocht ik het stokje van haar overnemen in een ceremonie begeleid door Judy Bekker (Fishhoek, SA).

Judy is schijfster van het boek ‘Calling the Daughters’ (2022), waarin zij schrijft over de wijsheid van vrouwen die samenkomen en de momenten van initiatie in het leven van vrouwen. In haar boek beschrijft ze verschillende methoden om deze drempels bewust te beleven en er over te gaan.

De rijke historie van deze leergang biedt een vertrouwde plek en is een unieke kans om in contact te komen met andere vrouwen die weten hoe het voelt om veel verantwoordelijkheid te dragen.

De thema’s per module zijn:

  • Module 1: Mijn landschap en mijn levensreis tot nu toe
  • Module 2: Verbinden en begrenzen in relatie met mijzelf en de ander
  • Module 3: Oogsten en verkennen van nieuwe wegen

We werken met een mix van theorie, ervaringsleren en systemisch werk. Er is ruimte voor het inbrengen van jouw persoonlijke en professionele vraagstukken. Na een persoonlijke intake waarin we jouw thema’s en vragen verkennen ga je aan de slag met jouw persoonlijke leervragen.

Deze leergang wordt ondersteund met 2 gesprekken met een persoonlijke coach. De gesprekken zijn gepland tussen module 1 en 2 en na module 3.  

Data 2024-2025 volgen binnenkort

Investering

De kosten voor dit traject bedragen €2.995 exclusief btw en exclusief verblijfskosten.

Locatie

De leergang vind plaats in De Breijerij in Nunspeet.

Aanmelden kan via de website of door een mail te sturen naar admin@theroots.nl