Weaving Wisdom

Verder groeien

De zoektocht naar kwalitatief goede trainingen en workshops is niet gemakkelijk. Er is veel aanbod en zeker als je begint op het pad van persoonlijke groei kan het aantal soms afschrikken.

Internationaal netwerk

In Europa is vanuit Ria Verlinden het initiatief gestart om een community te vormen met trainers en coaches die zijn opgeleid in systemisch werk, oude wijsheid en rituelen. In het bijzonder de connectie met Zuid Afrika is daarin voedend aanwezig. 

Oude Wijsheid

Naast Zuid Afrika werken wij in Nederland, België, Tsjechië, Letland en Roemenië. We  staan altijd open voor andere culturen en landen om vanuit systemische en oude wijsheid verder te groeien en ontwikkelen.

De Weaving Wisdom Community. 

Het fundament voor onze community wordt gevormd door  de leergang Weaving Wisdom die al vele jaren een belangrijk transitie moment is in het leven en werk van de vele (oud) deelnemers.

Wat ons typeert is dat we leven en werken vanuit het persoonlijke naar het intergenerationele, het culturele en collectieve perspectief.

Ons commitment is dat wij onderzoeken en nieuwe stappen zetten die ons en anderen uitdagen om nieuwe wegen te bewandelen.